неделя, 14 февруари 2016 г.

Ремонт на перални в неделния ден и слънчевото вдъхновение на майстора

Неделя, точно в средата на февруари. Социалните медии изобилстват от постове за любов и вино, от които на човек му се иска да се скрие и да изчака на спокойствие понеделник, докато отмине лицемерната шумотевица покрай деня на свети Валентин, обилно гарниран с наздравици - типично по нашенски. Това нямада се наложи да сторя, защото имам ремонти на перални - все спешни и неотложни. Оплакванията на собствениците от неизправностите на пералните са свързани с центрофуга, невъзможност за отваряне на люка и нещо, което ми бе обяснено съвсем простичко: "Пералнята не тръгва!".

неделя, ремонти на перални по домовете, ремонт на перални в София, пералнята не тръгва, центрофуга, бликрал люк,


Бързам, защото три адреса в неделния ден, разхвърляни из различни квартали в София - Стрелбище, Младост, Манастирски ливади. Трябва да се вместя в графика, като се има предвид нередовния в неработни дни градски транспорт. 


ремонти на перални по домовете, ремонт на перални в София, пералнята не тръгва, центрофуга, бликрал люк,


Бурните пориви на вятъра отнасят мрачното време, което властваше над София вчера. Излезе слънце - живително, пролетно, вдъхновяващо. 

Ремонти на перални в неделя - може и да не инспирират душата, но помага на хората да забравят неудобстата покрай неработещата битова техника и да се върнат към обичайните си занимания. Никак не радва фактът, че пералнята е пълна с пране, а люкът е блокирал и не е възможно да се прострат дрехите, за да изсъхнат на пролетните температури. Това вдъхва огромна доза увереност на майсторът, който не почива в неделя, а с техническата сръчност, опит и умения може да направи денят по-спокоен. 


ремонти на перални по домовете, ремонт на перални в София, пералнята не тръгва, центрофуга, бликрал люк,


Защо не е добре да препълваме пералнята -прочетете тук


 ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ. 

ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.

Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!

ремонт на перални, ремонт на перални в София






ремонт на перални, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи, пералнята тече,  пералнята не центрофугира, пералнята не тръгва, проблем с програматор, пусков клавиш,  ремонт на повредени платки
Инж. Станев отговаря само на тел. 0898 371028

Когато името работи за теб!

Отстранява майсторски повреди при перални, телевизори, съдомиялни, сушилни, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника в София без почивен ден.










1 коментар:

  1. Благодаря за ремонта на диспозера ми. :) Определено ще Ви препоръчам!

    Свилена Ангелова

    ОтговорИзтриване

Представена публикация

Снимки от ремонта на счупена ключалка на люк на пералня

Днес е петък, ден на майстора. Аз обаче работя цял ден не само днес, но и в предстоящите почивни дни - събота и неделя. Ще бъ...