петък, 24 февруари 2017 г.

Кокичета в петък след ремонти на перални, фурна, пасатор и прахосмукачка

Няколко ароматни кокичетa, първите за тази година, създават пролетно настроение и озаряват края на петъка, когато вече съм се върнал у дома след дългия ден с ремонти на перални и фурна. Обличам домашни дрехи - удобни и чисти, а носените днес намират място в пералнята. Лесно ще изсъхнат - навън е приятно топло, а вятърът ще ускори процеса. Чаша кафе и бързам да хвана естествената светлина, за да поправя прахосмукачка и пасатор, преди да седна пред лаптопа, за да се запозная със събитията.

ремонти на перални, ремонт на фурна, пералня,   поправя, прахосмукачка, пасатор, ремонт на битова техника в София, кокиче,
Ремонт на битова техника в София


Ремонтирах пералня със счупена ключалка на люка - почти през ден получавам поръчка за отстраняване на такава повреда. 

ремонт на перални, майстор,перални,ремонт,сервиз,ключалка на пералня,
Ремонт на пералня със счупена ключалка на люка

Фурната, която ремонтирах днес, имаше за смяна изгорял реотан. Закупен преди ден, той бе поставен на съответната позиция от майстора. 


Ремонтирам фурни с изгорели нагреватели, изгорял нагревател,  сервиз, поправка,   ключалки,   събота, ремонти,
Смяна на изгорял реотан

Ремонтирам фурни с изгорели нагреватели също често, но и при двата сервизни случая се налагат по две посещения поради спецификата на размерите и формата на частите - за диагностика, уточняване на необходимите за ремонта елементи и последващ монтаж след поправка (при ключалките, ако самото счупване позволява техническа манипулация) или закупуване на нови части. 

В събота отново съм по ремонти в кварталите около Борово, а неделята няма да е по-различен ден от всеки делник. 

Ремонтира  пасатора,  ремонт на пасатор,майстор,сервиз,поправя,
Ремонт на пасатор

Ремонтирах и пасатора - време за кратка почивка.

Специализиран ремонт на перални, фурни, печки, плотове, аспиратори, телевизори и друга битова техника от инж. Станев - дългогодишен майстор с доказани умения и коректно отношение към Вас. 




Когато името работи за теб!




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

Снимки от ремонта на счупена ключалка на люк на пералня

Днес е петък, ден на майстора. Аз обаче работя цял ден не само днес, но и в предстоящите почивни дни - събота и неделя. Ще бъ...