вторник, 26 януари 2016 г.

Ремонт на пералня Канди с горно зареждане - смяна на помпа, която не изхвърля водата

През изминалата седмица с най-студените дни и нощи за тази зима не липсваха дежурните ремонти на неизправни перални, печки или микровълнови фурни. Нелеката задача да балансирам върху заледените софийски улици не попречи ремонтите на повредените електроуреди да бъдат извършени. 


 ремонт на перални в София,  ремонт на перални по домовете, майстор перални, сервиз



При един от сервизните случаи се наложи ремонт на пералня, чиято помпа се оказа амортизирана в следствие на дългогодишна и честа употреба на електроуреда. Помпата на пералнята не изхвърляше водата.  Марката на пералнята, която беше модел с горно зареждане, бе Канди. Помпата трябваше да се смени, тъй като  лагерните втулки бяха износени. Съвсем скоро ще обработя и пусна видео, което демонстрира изхабените лагерни втулки. 

Ето и снимки на износената помпа:



 ремонт на перални в София,  ремонт на перални по домовете, майстор перални, сервиз





 ремонт на перални в София,  ремонт на перални по домовете, майстор перални, сервиз, ремонт на перални




За ремонт на перални в София може да разчитате на техническите умения и опит, придобит от обширната сервизна практика на инж. Станев. По този начин Вие 
избирате едновременно качествен ремонт на перални машини по домовете и коректен майстор с доказано и утвърдено име и професионален опит, натрупан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство. 



помпа на пералня, пералнята не изхвърля водата




Сервиз за перални идва на място във Вашия дом - от понеделник до неделя в удобно време за извършване на необходимия ремонт по пералнята, за да функционира тя отново в нормален работен режим. Ремонтите се извършват при наличие на съответните резервни части в търговската мрежа и при финансов смисъл от наложителната сервизна намеса. При амортизирани перални скъпите ремонти невинаги са ценово оправдани. Все пак решението е изцяло  във Вашите ръце. 


Препоръчително е да не отлагайте ремонта на пералнята, телевизора или печката за последния възможен момент. В много случаи от практиката ми като майстор се оказва, че дълго време преди това пералнята е тракала, скърцала, скрибуцала или издавала други нехарактерни звуци - в последствие има откачен барабан, лагери за смяна, изгорял мотор и т.н. Обръщайте внимание на странни и нехарактерни шумове, изменен работен режим или други необичайни действия на пералните машини или другата битова техника.



 ремонт на перални, печки, телевизори
Когато името работи за теб!

Инж. Станев - ремонт на перални, печки, телевизори в удобно за Вас време

За контакт с майстора: тел. 0898 371028


Фейсбук страница - тук








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

Снимки от ремонта на счупена ключалка на люк на пералня

Днес е петък, ден на майстора. Аз обаче работя цял ден не само днес, но и в предстоящите почивни дни - събота и неделя. Ще бъ...