събота, 9 януари 2016 г.

Ремонт на печки, фурни, котлони, плотове по домовете в София - смяна на изгорял терморегулатор на печка

Ремонт на печки, фурни, котлони, плотове по домовете в София.


Ремонт на печки, фурни, котлони, плотове по домовете в София.


Трудно е да се приготвя храната за семейството, ако не функционира правилно печката или фурната. Салати или плодове са добра идея, но не за по-продължителен период, такова е широко разпространеното мнение из нашите географски ширини. Какво са студените зимни вечери без топла супа или дъхавадомашна питка? Техник, който да посети и поправи на място повредената печка или фурна, може да намерите именно на тази страница. 


Ремонт на печки, фурни, котлони, плотове по домовете в София.Повреди при печките

При електрическите готварски печки най-разпространените повреди са изгорял нагревател или плоча на котлон. Следват поправки на прегорели контакти или стопени ключове. Често се налага да се поправят нагорелите клеми по инсталацията на печката (към нагревател или ключ), както и повредени терморегулатори, термоограничители или таймери.


Терморегулатор на печка


изгорял нагревател или плоча на котлон, прегорели контакти или стопени ключове,  нагорелите клеми, повредени терморегулатори, термоограничители ,таймериСнимки на изгорял терморегулатор на печка от ремонт, който извърших през вече отминаващата седмица. 


изгорял нагревател или плоча на котлон, прегорели контакти или стопени ключове,  нагорелите клеми, повредени терморегулатори, термоограничители ,таймериТерморегулаторът регулира температурата и задаването на градусите и нормалната работа на печката е нарушена без него. 


Професионален ремонт не само на печки и фурни, но също така на перални, аспиратори, съдомиялни, микровълнови, абсорбери, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), диспозери и по-дребна битова техника за дома или персонална грижа. 


ремонт  на перални, аспиратори, съдомиялни, микровълнови, абсорбери, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), диспозери


Повече за извършваните сервизни услуги и информация за инж. Станев може да прочетете тукЗимно слънце над София


ремонт не само на печки и фурни, но също така на перални, аспиратори, съдомиялни, микровълнови, абсорбери, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), диспозери


Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!


ремонт на перални,ремонт на телевизори, ремонт на аспиратори, сервиз, ремонт на микровълнова, ремонт на прахосмукачкиМайсторът, който може и знае как и няма да Ви подведе!

Очаквам Ви и в моята Фейсбук страница, където може да разгледате още статии за различни ремонти на електроуреди за домакинството и бита. 


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.
ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.


Ремонт на аспиратори

ремонт на печки по домовете, ремонт на фурни по дпомовете, ремонт на перални, майстор, техник пералниКвалифициран ремонт на битова техника по домовете, наличен в събота и неделя. 
Ремонт на перални, печки, фурни, микровълнови, плотове, аспиратори, диспозери, телевизори, инж. Станевинж. Станев

За контакт: тел. 0898 371028


Ремонт на перални, печки, фурни, микровълнови, плотове, аспиратори, диспозери, телевизори през 2016
Няма коментари:

Публикуване на коментар