събота, 19 март 2016 г.

Специализирани ремонти на перални, печки, фурни, телевизори, аспиратори по домовете, за да бъдат събота и неделя наистина почивни и спокойни

За да бъдат почивните дни наистина почивни и спокойни, в случай на повредени перални, печки, фурни, микровълнови, телевизори, аспиратори, диспозери се свържете с инж. Станев за прецизна диагностика и адекватен ремонт. 


ремонт на перални, печки, фурни, микровълнови, телевизори, аспиратори, диспозери
Ремонт на битова техника в София


Ремонтите на битова техника по домовете са идеално решение за живеещите в голям град като София, защото извършването на сервизните услуги на място има своите доказани предимства. Вие избирате подходящо време, с посещението на посочен адрес майсторът спестява цялата неразбория покрай транспорта на неработещата пералня или печка до квартален сервиз, а Вие може да контролирате целия ремонтен цикъл. 

Ремонт на перални по домовете - Ремонт на захранващ блок на силова платка на пералня

Ремонт на перални по домовете, ремонт на перални,

Ремонт на захранващ блок на силова платка на пералня


Ремонтът на повредените перални, телевизори или печки изисква бърза намеса на компетентно техническо лице. В многогодишната си трудова практика инж. Станев се е доказал и наложил като сериозен техник, способен да се пребори с разнообразни дефекти и неизправности по битовата техника и електроника. И не само. Може да бъдете уверени, че електроуреди, чийто ремонт е оправдан финансово или се намират резервни части (когато поправката им не е възможна) в магазините из София, ще бъде извършен качествено и професионално. 

Като пример мога да посоча скорошни ремонти на пералня и вградена фурна. Ремонтирах пералня Fagor със счупена ключалка и вградена фурна Gorenje с изгорял нагревател. В първия случай поправих ключалката, а нагревателят трябваше да бъде сменен, защото не подлежи на ремонт. Снимки може да видите тук

Неотдавна също ремонтирах  микровълнова фурна с повреден микроключ, който се наложи да бъде подменен с нов, за да завърши ремонтът успешно. Снимки може да разгледате тук

Посочените примери имат за цел да илюстрират как инж. Станев подбира оптималния сервизен вариант и прилага адекватни решения във всяка конкретна ситуация. 


Ремонт на печки, микровълнови,  фурни, събота и неделя
Ремонт на печки и фурни по домовете


Специализирани ремонти на неизправни перални, микровълнови, фурни, печки, телевизори по домовете в София в делнични и почивни дни дава възможност да осъществите намеренията си, като не хабите времето си за досадни битовизми и спестявате главоболия покрай демонтаж, разнасяне из етажи и асансщьори, пренасяне и транспорт до работилница на обемните перални или печки, а ремонтът се извършва на място. 


ремонт на битова техника
                                          Ремонт на битова техника
Професионален ремонт на битова техника в София без почивен ден. ремонт на битова техника, без почивен ден,


инж. Станев


Когато името работи за теб!Няма коментари:

Публикуване на коментар