вторник, 24 май 2016 г.

Ремонт на апарати за измерване на кръвно налягане в София


Ремонт на електронни и механични апарати за измерване на кръвно налягане, извършван от инж. Станев.


Ремонт на електронни и механични апарати за измерване на кръвно налягане,  инж. Станев,Ремонт на  апарати за измерване на кръвно налягане, кръвно, ремонт,
Ремонт на  апарати за  кръвно налягане


Апаратите за кръвно налягане се ремонтират в София от понеделник до неделя, като за целта се свържете на посочения телефонен номер, за да получите насоки къде да се срещнете с техника и да уточните останалите детайли по предаването на повредения апарат. 

Инж. Станев извършва ремонт на не само на електронни и механични апарати за кръвно налягане, но и на друга неработеща битова техника, като по-едрите електроуреди - перални, печки, аспиратори, телевизори и други, се ремонтират на място в дома Ви в удобен за Вас ден през цялата седмица. 


 неделя, битова техника, електроуреди, перални, печки, аспиратори, телевизори и други,  ремонт на място, ремонт в в дома, фейсбук, ремонт наперални, ремонт на печки,по домовете, София,
Ремонт на печки по домоветеЗа да следите новини и публикации за различни ремонти, станете част от Фейсбук страницата на инж. Станев. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар