сряда, 8 юни 2016 г.

Юнски ремонти на перални и фурни в София сред дъждовни изблици

Юнски ремонти на перални и фурни в София, разнообразявани от дъждовни изблици и очакване за слънчева ласка. Това характеризира последните дни на сервизния инженер, улисан в работни ангажименти в различни квартали на столицата. Сред скорошно посетените от майстора квартали с електроуреди за ремонт са: Бели брези, Иван Вазов, Манастирски ливади, Красно село,  Борово, Овча Купел и Мотописта. 

 ремонт на перални, ремонт на фурни, сервиз, сервизен инженер,  квартали на столицата, София майстор, квартали, електроуреди за ремонт,  Бели брези, Иван Вазов, Манастирски ливади, Красно село, Борово, Овча Купел, Мотописта,
Ремонт на перални и фурни - бул. Каблешков от Борово към Мотописта и Гоце Делчев


Специализирани ремонти на перални, извършвани по предварителна заявка, като може да избирате удобен за Вас ден от понеделник до неделя.

Ремонт на пералня с повредена помпа.  Амортизираната помпа се сменя с подходящ модел нова, закупена точно за неработещата пералня. Няма универсална помпа, която да пасне на всички модели или марки перални. 


Ремонт на пералня, пералнята не работи, помпа, пералня, помпа на пералня, Борово, Красно село, Бели брези,
Ремонт на пералня с повредена помпа


Последното правило важи и при смяна на изгорели нагреватели/реотани на фурни - формите и размерите са променлива величина, неподвластна на конкретна марка или модел фурна. смяна на изгорели нагреватели,изгорели реотани на фурни,нагревател, реотан, фурна, ремонт на фурна,   фурна, баница, Ремонт на перални и фурни
Смяна на изгорели нагреватели на фурни


Първо се демонтира изгорелият нагревател, купува се нов по мярка, после се монтира новият и накрая - мятате тавата с баницата във фурната, за да се опече добре и нахраните домочадието. 


майстор, инж. Станев, ремонт, неделя, София, Ремонт на пералня с повредена помпа, пералнята не работи, помпа, пералня, помпа на пераля,  смяна на изгорели нагреватели,изгорели реотани на фурни,нагревател, реотан, фурна, ремонт на фурна,
Ремонт на битова техника


Ремонт на перални и фурни от инж. Станев - сервизни услуги по домовете без почивен ден. Запазете час за коректна диагностика и професионален ремонт, за да използвате отново своите електроуреди по предназначение. 


Когато името работи за теб!


Няма коментари:

Публикуване на коментар