вторник, 11 октомври 2016 г.

Ремонт на перални, печки, аспиратори, духалки и други повредени електроуреди


Октомври е и  бул. Т. Каблешков в частта между Борово и Манастирски ливади прилича на картинка, извадена от книжка с приказки, ако се абстрахирате от шума, студа и дъжда в последните дни.

ремонт на битова техника, бул. Т. Каблешков, Борово,  Манастирски ливади,
Ремонт на битова техник в Борово и Манастирски ливади

Преди и след ремонт на битова техника обичам да съзерцавам от балкона гледката към Витоша, по своему пленителна във всеки различен сезон. Зареждам се с положителни мисли и енергия, необходима в ежедневните ми обиколки в кварталите на София, за да ремонтирам неработещи перални, печки, аспиратори и други уреди по домовете.

Ремонт на перални по домовете през делничните и почивни дни. Снимка от ремонт на пералня, чиито четки на електромотора бяха с износен графит. 


 бул. Т. Каблешков, Борово,  Манастирски ливади,  ремонт на битова техника,  Витоша, квартали, София, ремонтирам, неработещи,перални, печки, аспиратори, уреди, по домовете,ремонт,
Четки с износен графит

Ремонт на печки, керамични плотове, котлони, фурни от понеделнк до неделя. На снимката е печка с керамичен плот с проблем в управлението и температурните датчици, която ремонтирах преди ден. 


 Ремонт на керамични плотове по домовете, Ремонт на печки по домовете, Ремонт на фурни по домовете, Борово, Манастирски ливади,
Ремонт на печка с керамичен плот

В хладните октомврийски дни ми носят повредени духалки (вентилаторни печки) за поправка.

 Ремонт на битова техника по домовете,  техник,  бул. Т. Каблешков, Борово,  Манастирски ливади,  ремонт на битова техника,перални, печки, телевизори, удобен ден, сервиз, събота, и неделя,
Ремонт на печка духалка
Ремонт на битова техника по домовете - квалифициран техник, който ще свърши работа, екипиран не само с инструменти, практически умения, но и с чувство за отговорност към поетата задача. Ремонтирайте неработещите перални, печки, телевизори, като изберете удобен ден за извършване на сервизната услуга. Работя в събота и неделя, а можете да се свържете с мен на тел. 0898 371028.


Когато името работи за теб!


Няма коментари:

Публикуване на коментар