сряда, 2 ноември 2016 г.

Ремонт на управляващ блок на вграден керамичен плот и импулсно захранване на електронен модул на пералня


Започна предпоследният месец  на годината с приятно слънце и ведри, макар студени утрини. Работя през целия ден, имам доста поръчки за ремонт на печки, перални, плотове, фурни, аспиратори, които не работят. Търсят ме и за поправка и на други уреди за бита. 

Ремонт на управляващ блок на вграден керамичен плот, който се случи в близък на Борово квартал и не се наложи да кръстосвам София с нелеката чанта с работни принадлежности, пособия и инструменти. 

Снимка от ремонтирания  управляващ блок на вградения керамичен плот. 

неделя, перални, платка на плот, по домовете, посещение на адреси, предварителна индивидуална заявка, ремонт в събота и неделя, ремонт на място,
Ремонт на управляващ блок на вграден керамичен плот

Няма как и без ремонт на перални по домовете. Извърших ремонт и на импулсно захранване на електронен модул (платка) на пералня Whirlpool.

импулсно захранване на електронен модул на пералня, перални, ремонт, техник, сервиз, борово,
Импулсно захранване на електронен модул на пералня

Още една снимка от платката на пералнята, която поправих. 

неделя, перални, платка на пералня, по домовете, посещение на адреси, предварителна индивидуална заявка, ремонт в събота и неделя, ремонт на място,
Ремонт на импулсно захранване на електронен модул (платка) на пералня Whirlpool

Извършвам квалифициран ремонт на повредени плотове, фурни, перални, аспиратори, телевизори и други електроуреди, като ремонтите се извършват на място.  Ппредлагам професионално сервизно обслужване не само по домовете, но и работя през цялата седмица. Ако сте ангажирани през делничните дни, може да заявите диагностика и ремонт в събота или неделя, за да не страдат другите Ви ангажименти.

Когато името работи за теб!Няма коментари:

Публикуване на коментар