четвъртък, 22 декември 2016 г.

Ремонт на микровълнова фурна с прекъснат високоволтов диод


Ремонтирах микровълнова фурна с прекъснат високоволтов диод. Собствениците на фурната ме потърсиха, защото уредът не загрява храната, но вътре  лампичката свети, върти се тавичката и се създава впечатление, че работи. А какъв е смисълът от микровълнова фурна, която не затопля храни и течности!

Ремонтирах микровълнова фурна,  прекъснат високоволтов диод, високоволтов диод за микровълнова,   фурна,  уред,  не загрява храната,  микровълнова фурна, не затопля,
Рмонт на микровълнови фурни в дома

На място установих, че високоволтовия диод е прекъснал и пристъпих към ремонта. След като свалих капака на микровълновата, смених повредения елемент. Микровълновата фурна заработи отново нормално и храните можеха да  се нагряват до желаната степен преди консумация. 

Снимка на два високоволтови диода. 

не загрява храната,  микровълнова фурна, не затопля,    капак на микровълнова,  Микровълнова, фурна, ремонт на микровълнови фурни в дома, ремонт, в дома, Ремонт на микровълнова фурна,
Високоволтов диод за ремонт на микровълнови

Извършвам специализиран ремонт на микровълнови фурни в дома през цялата седмица. Работя в събота и неделя по предварително подадена заявка. 
Когато името работи за теб!Няма коментари:

Публикуване на коментар