понеделник, 8 август 2016 г.

Ремонт на вграден керамичен плот Samsung с изгоряла клемна кутия

Ремонт на стъклокерамични плотове с посещение в дома, за да бъде извършена коректна диагностика и квалифициран ремонт. Ремонтът на повредения керамичен плот може да бъде осъществен  в удобен за Вас ден през цялата седмица, а не само през делничните дни. 

Снимката е на вграден керамичен плот Samsung с изгоряла клемна кутия, който ремонтирах преди време. 


 ремонт на печки, плотове,ремонт на  фурни,ремонт на  котлони,ремонт на  микровълнови от инж. Станев, на място, неделя,   Ремонт на перални,
Ремонт на вграден керамичен плот Samsung,
                                 

Повредата на вградения плот  с изгорялата клемна кутия беше възникнала в резултат или на фабричен дефект, или при лошо свързване при монтаж на плота. Наложи се да направя нова клемна кутия след закупуване на необходимите за ремонта материали. 

Ремонтът на керамичния плот бе дело на умелите ръце на сервизния майстор и извършен с необходимата доза професионализъм, задължителна при подобни ситуации. 


Ремонт на керамични плотове по домовете в София. 


Ремонт на перални,ремонт на  аспиратори,ремонт на  телевизори,ремонт на  апарати за кръвно налягане, ремонт на прахосмукачки, електроуреди, опитен техник, техник,
Ремонт на печки, плотове, фурни, котлони, микровълнови



Специализирани ремонти на печки, плотове, фурни, котлони, микровълнови от инж. Станев по индивидуална заявка на място, от понеделник до неделя. 







Ремонт на перални, аспиратори, телевизори, апарати за кръвно налягане, прахосмукачки и други електроуреди при необходимост от сериозен техник с доказан опит и репутация. 

Когато името работи за теб!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

Снимки от ремонта на счупена ключалка на люк на пералня

Днес е петък, ден на майстора. Аз обаче работя цял ден не само днес, но и в предстоящите почивни дни - събота и неделя. Ще бъ...