понеделник, 16 май 2016 г.

Майстор отваря заключена пералня и ремонтира ключалка за люк в неделя вечер

"Майсторе, помагай за пералнята, заключи се!" - примоли се съсед в неделната привечер, когато бях приключил с ремонтите на перални, съдомиялна и сушилня, разпръснати в различни квартали из София. Тъкмо довърших ремонта на повредена ютия и звънецът проряза ленивото усещане за неделна вечер, което се бе настанило у дома с тихи котешки стъпчици. 


ремонт на плотове, ремонт на аспиратори,на място, по домовете, през цялата седмица,  поправям перални, ремонт на фурни, ремонт на микровълнови, ремонт на битова техника, ремонт на телевизори,
Ремонт на перални по домовете


Оказа се честа неизправност - пералнята не можела да бъде отворена след изпиране на дрехите. Справих се с възникналата ситуация, но ключалката за люка се нуждае от ремонт, който оставям за понеделник, предвид напредването на времето и вече липсата на спешност след отварянето на люка на пералнята. 


Майстор, пералнята се заключи, ремонт на перални, ремонт на перални по домовете,
Счупена ключалка на пералня


Понеделник ще донесе нови ремонти на перални, плотове или аспиратори, които извършвам на място по домовете през цялата седмица. Дали поправям перални, фурни, микровълнови или телевизори - дните ми са заети, както подобава на сервизен техник с богат трудов опит. 


счупена ключалка на пералня,ремонт на аспиратори,на място, по домовете, през цялата седмица,  поправям перални, ремонт на фурни, ремонт на микровълнови, ремонт на битова техника, ремонт на телевизори,професионален ремонт, сервизен техник,
Ремонт на битова техника

Не отлагайте ремонта на повредената техника за неопределено бъдеще, а запазете час за коректна диагностика и квалифициран ремонт на тел. 0898 371028, ако живеете в София. Възползвайте се от възможността да получите професионален ремонт на място в събота или неделя, ако делничната заетост не позволява да отсъствате от работни ангажименти. 


Когато името говори за теб!Няма коментари:

Публикуване на коментар