петък, 15 януари 2016 г.

Ремонт на фурна SANG с изгорял нагревател (снимки)


Мрачен петък в потвърждение на прогнозата за свиреп студ, надвиснал над милата ни родина като дамоклев меч. Петъчните ремонти на майстора се движат по план - перални и печки за ремонт. Нищо необичайно - януари носи студ и мраз по нашите географски ширини. 

Поразрових архива със снимки от ремонти, които съм извършил, за да подбера подходящи илюстрации за публикацията днес. 

Ремонт на печки, фурни, микровълнови, керамични плотове по домовете без почивен ден. 

Ремонт на фурна SANG с изгорял нагревател


Снимка на изгорял нагревател за фурна  SANG


изгорял нагревател на фурна, ремонт на печки по домовете, ремонт на фурни, ремонт на фурни по домовете


Какво да знаем за подобни поправки?

Нагревателите биват различни за всеки модел фурна, независимо от марката. За да се закупи подходящият нов нагревател, който да замени изгорелия, който първо е необходимо да се демонтира, подбира се точния,  едва след това се продължава със същинския процес по ремонта на фурната. Само за сравнение и обща представа може да видите снимка на изгорял нагревател за фурна Fagor тук. В някои случаи разликите не са толкова очевадни. Още една снимка на изгорелия нагревател за фурната. 


изгорял нагревател на фурна, ремонт на печки по домовете, ремонт на фурни, ремонт на фурни по домовете, майстор


Нов нагревател за фурна, който ще подмени негодния нагревател, за да може фурната отново да бъде използвана безпроблемно. 

Смяна на изгорял нагревател за фурна SANG

изгорял нагревател на фурна, ремонт на печки по домовете, ремонт на фурни, ремонт на фурни по домовете, ремонт на перални

Сервиз за битова техника в София - ремонт на печки, фурни, микровълнови, перални, аспиратори, телевизори и друга битова техника по домовете. 

Сервизните услуги на гореизброените електроуреди се извършват по домовете на база предварително ангажиран ден и час за ремонт.

Квалифициран ремонт на битова техника по домовете, наличен в събота и неделя 

Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!

На снимката, която направих снощи след приключване на ремонтите за деня, може да видите столичния бул. Т. Каблешков в посока ж.к.Бъкстон, в отсечката между ж.к. Борово и ж.к. Манастирски ливади. бул. Т. Каблешков, София,  ж.к.Бъкстон, в ж.к. Борово и ж.к. Манастирски ливади.

Моето ново видео може да изгледате тук

За повече информация за инж. Станев и още ремонти на различни електроуреди за дома и персонална грижа надникнете  в другите ми блогове и станете част от страничката ми във Фейсбук, за да следите за  новини около сервизния майстор, текущата ремонтна дейност и натовареност на графика за деня или седмицата.


Изгорял нагревател за фурна  SANG, Изгорял нагревател, ремонт на перални
инж. Станев
За контакт: тел. 0898 371028

Ремонт на перални, печки, фурни, микровълнови, плотове, аспиратори, диспозери, телевизори през 2016


1 коментар:

  1. Много благодаря за ремонта на фурната, майсторе!

    Свилен Пейчев

    ОтговорИзтриване