сряда, 15 юни 2016 г.

Делнични ремонти на перални по домовете и по-дребни електроуреди като повредени прахосмукачки


Делнични и почивни дни се сливат в един кръговрат, а един ремонт преминава в друг. Перални, печки, фурни, прахосмукачки, ютии се редуват в ежедневието на майстора, изпълнено с ремонти и повредена техника за дома. 


  почивни дни, делници,  Ремонт на  Перални,Ремонт на  печки,Ремонт на  фурни, Ремонт на прахосмукачки,Ремонт на  ютии,    майстор,  ремонти  на повредена техника за дома,    Ремонт на пералня, която не върти,
Ремонт на битова техника


Ремонт на пералня, която не върти.  

Посетих собствениците в дома им в уречения час. След като направих задълбочена диагностика на пералнята и нейната неизправност, установих проблема и пристъпих към отстраняването му и ремонта на електроуреда. 

Ремонтът на пералнята се оказа доста  сериозен. Трябваше да  се разглоби електромоторът,  да се почисти колекторът  и  финално - да се сменят на четките на електромотора. 

Разглобена четка на пералня


 Ремонт на пералня, която не върти, пералнята не върти,   Ремонт на пералня по домовете,  диагностика на пералнята,    електромотор,   колектор,  смяна на четките на електромотора,   Разглобена четка на пералня, четка на пералня, смяна на четка на пералня,   техник, сервиз,
Смяна на четки на пералня


След приключването на тежкия ремонт, собствениците на пералнята бяха доволни, че  не се наложи да бракуват натоящата пералня и да купуват друга. Пералнята беше ремонтирана с необходимата доза технически умения, породени от добрата дългогодишна практика на сервизния техник.  

Извърших и ремонт на неработеща прахосмукачка, която ми доставиха в късния следобед, когато приключих с другите ремонти на перални и печки, които изискват да бъда на адрес. Прахосмукачката имаше прекъснат кабел, който не й позволяваше да работи. Ремонтът беше бързо направен, а прахосмукачката върната в нормално състояние, готова да погълне поредна порция домашен прахоляк. 


 техник, сервиз,   пералнята не върти,     ремонт на  прахосмукачка, ремонти на перални и печки,  на адрес, прахосмукачка, Прахосмукачката имаше прекъснат кабел, прекъснат кабел, Ремонт на битова техника,
Ремонт на  прахосмукачки


Инж. Станев извършва квалифициран и професионален ремонт на перални, печки, плотове, аспиратори, фурни, микровълнови, телевизори по домовете. Ремонт на по-дребна техника (прахосмукачки, ютии, кафемашини, пароструйки, сешоари и други) за дома или персонална грижа също се предлага. 






Когато името работи за теб!








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

Снимки от ремонта на счупена ключалка на люк на пералня

Днес е петък, ден на майстора. Аз обаче работя цял ден не само днес, но и в предстоящите почивни дни - събота и неделя. Ще бъ...