вторник, 21 юни 2016 г.

Ремонт на пералня с изгоряла блокировка и фурна с изгорял ключ

Лятото е тук, а жегите безмилостно притискат  жителите на София в потната си прегръдка. Оплаквахме се от дъжда, а температурите от изминалите дни обещават жежко лято, ако стоим в панелните кутийки, нагорещени като фурни. Като си помисли човек, че е още юни месец, а какви ли рекордни градуси крият в шепите юли и август! 

В лятна София трябва не само да се живее, а и да се работи. Моята работа е свързана с ремонти на повредени перални, печки, фурни, телевизори, аспиратори. 


Лято, жега,  София,  ремонти на повредени перални, печки, фурни, телевизори, аспиратори,  ремонти на печки, ремонти на фурни, ремонти на телевизори,  Ремонт на аспиратори, сервизен техник, Ремонт на перални,
Ремонт на перални и фурни през лятото


Ремонтите на перални или аспиратори са свързани с обиколки из различните квартали на София под юнското слънце, с тежката чанта с инструменти на рамо, в душните автобуси и неизбежните високи градуси - който мисли, че е лесна орисията на сервизен техник, със сигурност живее в заблуда. Спасението е бутилка студена вода за освежаване и тонизиране на морните ни тела. 


Ремонт на перални 


Ремонт на перални, изгоряла блокировка на пералня Whirlpool, ремонт, Повредена блокировка,техник, пералнята не отваря,
 Изгоряла блокировка на пералня Whirlpool


Виждате снимка на изгоряла блокировка на пералня Whirlpool от съвсем пресен ремонт.  Повредената блокировка смених с нова, подбрана специално за конкретния ремонт. 

Във видеото може да разберете кои често срещани повреди при пералните се обсужват сервизно от инж. Станев.


Ремонт на фурна с изгорял ключ. 

Процедурата по ремонта на фурната отново изискваше смяна на изгорелия ключ. 


Ремонт на фурна, по домовете, техник, Ремонт на фурна с изгорял ключ, смяна на изгорял ключ,
Смяна на изгорял ключ на фурна


В горещите делнични или почивни дни, при необходимост от извършване на квалифициран ремонтна неработеща битова техника, може да се свържете с инж. Станев за да работят отново добре електроуредите в дома Ви. 


ремонт на битова техника, по домовете, София, техник, ремонт на перални по домовете,
Ремонт на битова техника
Когато името работи за теб!

Няма коментари:

Публикуване на коментар